پروهوم
  • در حال جستوجو
    Loading...
    Loading...
    Loading...
۲۲۶۳۷۴۶۲ - ۰۲۱
prohome.ir
  • در حال جستوجو
    Loading...
    Loading...
    Loading...


ویدئو
زمان مطالعه:

ماشین لباسشویی دوو

در این مطلب قصد داریم ماشین لباسشویی دوو مدل DWK 8240 را بررسی کنیم. یکی از دلایل این که در این مطلب ماشین لباسشویی دوو مدل DWK 8240 را نقد و بررسی می‌کنیم قیمت مناسب این کالا هست.

مدل‌های ماشین لباسشویی

درمجموع سه مدل ماشین لباس شویی داریم :

1- درب از جلو

2- درب از بالا

3- دو قلو

ماشین‌ لباسشویی‌ها اتوماتیک

ماشین لباسشویی‌های اتوماتیک ما باید آب و برق را به آن‌ها وصل کنیم و پودر را اضافه کنیم و تنظیمات آن را انجام دهیم.

ماشین‌ لباسشویی‌ها نیمه اتوماتیک

ماشین لباسشویی‌های نیمه اتوماتیک باید دستی آب وصل شود یا در ماشین لباسشویی‌های دوقلو باید دستی پس از شست و شو داخل خشک کن بگذاریم.

موتورهای ماشین‌لباسشویی

موتور های ماشین لباسشویی به سه نوع تقسیم می شوند:

1- تسمه ای: ماشین‌های تسمه‌ای لرزش و صدا دارند. چون بعد از مدتی تسمه بزرگ می‌شود.

2- گیر بکسی: ماشین‌های گیر بکسی صدا و لرزش کم‌تری دارند.

3- مگنتی: این موتورها با مغناطیس کار می‌کنند که اصلا توصیه نمی‌شود چون بعد از سه سال به شدت دچار لرزش و صدای بلند می‌‌شود.

لوازم خانگی

ماشین لباسشویی دوو مدل DWK 8240

این لباسشویی یک از جدید ترین ماشین‌های دوو هست. شرک دوو مدل قدیم ویوا 80 را بروز رسانی کرده و این مدل را درست کرده است. منظور از بروز رسانی کیفیت مواد و ساختار کلی را محکم تر و بروز تر کرده است. طراحی این محصول قابل قبول است، ولی به بوش نمی‌رسد. اما بین ماشین‌های ایرانی جزو بهترین‌ها هست.

این ماشین مصرف انرژی A3 پلاس دارد، اما 35 درصد از A3 پلاس کم تر استفاده می کند.  دارای گارانتی و ۱۲ برنامه است و قیمت مناسب حدودی 14 ملیون تومان دارد.

ظرفیت

ظرفیت ماشین لباسشویی هم از عوامل مهم هست که معمولا از 5 کیلو تا 15 کیلو هست که این ماشین ظرفیت 8 کیلویی دارد که نرمال هست.

دور موتور

مورد بعدی که باید در خرید ماشین لباسشویی به آن توجه کرد دور موتور هست. دور موتور از هزار شروع می‌شود و نهایتا تا هزار و شش صد دور در دقیقه دارد. ماشین لباسشویی دوو مدل DWK 8240 هزار و چهار صد دور در دقیقه دارد که در ثانیه 23 دور است.

شرکت دوو تمام تلاش خود را به کار برده تا لرزش را کاهش دهد و موتورهای دایرکت درایو اضافه کرده است. این موتورها همان موتورهای گیر بکس هست و تسمه ای را حذف کرده است. همچنین بدنه جدید اکو بادی ضد لرزش هم اضافه کرده است.

قابلیت درام نسل جدید

این ماشین لباسشووی قابلیت درام نسل جدید هم دارد که باعث افزایش سطح تماس لباس با مایع شست وشو می‌شود که علاوه بر آن از آسیب به الیاف لباس جلو گیری می‌کند. این ماشین لباسشویی جای پودر و مایع دارد و هم چنین افزودنی‌های مثل نرم کننده، سفید کننده یا ماده معطر را می‌توانید استفاده کنید.

نقاط ضعف

یکی از نقاط ضعف ماشین لباسشویی دوو مدل DWK 8240 طراحی آن است که می‌توانست بهتر باشد.

نقطه ضعف بعدی این هست که نسبت به ماشین‌های بوش که مقدار پودر و مایع زیادی هم بریزیم داخل ماشین فقط مقدار مناسب را مصرف می‌کند و مابقی را نگه می‌دارد، این ماشین این قابلیت را ندارد.

قیمت ماشین لباسشویی دوو

نحوه کار با ماشین لباسشویی دوو

این ماشین 12 برنامه دارد. دکمه پاور برای خاموش و روشن کردن هست. دکمه شروع و مکث دارد. وقتی ماشین روشن هست وقتی دکمه مکث را بزنیم ماشین متوقف می شود و بعد از Hk هر موقع دکمه شروع را بزنیم از زمان باقی مانده ماشین شروع به کار می‌کند.

دکمه‌ها و برنامه‌ها

وقتی دکمه آپشن را بزنیم سه برنامه دارد:

پایینی پیش شست و شو هست که برای لباس‌های خیلی کثیف استفاده می‌شود که یک دور لباس‌ها را می شورد، بعد خشک می کند، بعد دوباره می‌شورد.

وسطی برای آب کشی اضافه هست که یک مرحله آبکشی اضافه‌تر انجام می‌دهد.

بالایی برای اتوکشی آسان هست. اگر آپشن را سه ثانیه نگه داریم یک علامت مثبت در بالای صفحه نمایش ظاهر می‌شود، که یعنی شست و شوی درام را می‌شورد که خودش یک بار خودش را بشورد و می توانیم قبل از استارت استفاده کنیم.

دکمه بعدی مای واش هست که وظیفه آن این هست که ما می توانیم برنامه خودمان را تنظیم کنیم و ذخیره کنیم. برای ذخیره کردن باید سه ثانیه مای واش را نگه داریم.

دکمه بعدی هم دیلی واش و  CHILD LOCK هست که با نگه داشتن سه ثانیه این سیتم فعال می شود.  از 1 ساعت تا 12 ساعت می‌توانید تنظیم کنید. مثلا می‌توانیم روی 2 ساعت تنظیم کنیم بعد دکمه استارت را بزنید که یعنی بعد از دو ساعت شروع به کار می کند.

سیستم قفل کودک: اگر دکمه را 3 ثانیه نگه داریم قفل کودک فعال می‌شود و دیگر بعد از آن نمی‌توانید کار کنید.

همان طور که گفته شد دور موتور 1400 موتور در دقیقه هست که از 800 دور می‌توان تنظیم کرد تا 1400 دور.

حالت غوطه وری دارد. یعنی بعد از اینکه دستگاه آبکشی را انجام داد، لباس در آب غوطه می‌ماند.

و بعدی برنامه بدون خشک کن هست. دستگاه آب را تخلیه می‌کند ولی خشک نمی‌کند.

دکمه SPIN ONLY: این قابلیت یعنی یک سری لباس خیس داریم که می‌خواهیم خشک کنیم. وقتی این برنامه را فعال کنیم فقط خشک می‌کند.

دکمه TEMP: این دکمه هم برای درجه حرارت است که انواع مختلفی را دارد. از شست و شوی آب سرد تا درجه 95 می‌توانید تنظیم کنید.

ولوم

اولی برای لباس‌های کتان هست که هرکدام را با جزئیات در دفترچه می‌توانید مطالعه کنید. بعدی برای الیاف مصنوعی است، مورد بعدی لباس‌های بیرونی هست، بعدی شست و شوی دستی هست که با آب سرد انجام می‌شود برای لباس های ظریف. بعدی شست وشوی سریع برای لباس‌هایی که خیلی کثیف نیستند. مورد بعدی لباس‌های پشمی است. بعدی CARE BABY برای لباس های کودک هست. مورد بعدی برای لباس‌های تیره هست. بعد از آن لباس‌های ترکیبی هست مثلا کتان و پشمی و … . بعدی برای آبکشی و خشک کن هست که فقط با آب سرد هست. بعدی برای DELICATE برای لباس‌های ظریف هست که با آب سردی که بیش تر از دور موتور 800 هم باشد نمی‌هوان تنظیم کرد و بعد هم برای تی شرت هست.


بیش از یک مورد را برای مقایسه انتخاب کنید.