پروهوم
  • در حال جستوجو
    Loading...
    Loading...
    Loading...
۲۲۶۳۷۴۶۲ - ۰۲۱
prohome.ir
  • در حال جستوجو
    Loading...
    Loading...
    Loading...


ویدئو
زمان مطالعه:

خرید ساندویچ ساز پارس خزر و کلترونیک

در این مقاله قصد داریم برای کمک به شما در خرید ساندویچ ساز دو ساندویچ ساز یکی از برند ایرانی و دیگری از برند خارجی را بررسی کنیم. این دو ساندویج ساز اختلاف قیمتی حدود یک میلیون و دویست هزار تومان با هم دارند که فقط به علت قیمت دلار است.

دو تا ساندویچ سازی که قصد داریم در این مقاله بررسی کنیم: پارس خزر مدل 850 و دومی کلترنیک مدل stwa 3670 است.

لوازم خانگی

پارس خزر مدل 850

طراحی کارتن بسیار ضعیف است. دارای گارانتی ۲۵ ماهه است. پارس خزر المنتش فشاری است و حالت یک صفحه دارد. پارس خزر دارای دو صفحه‌ی ساندویچ ساز است. چهار عدد اسنک کوچک را می‌توان با این دستگاه درست کرد. این ساندویچ ساز صفحه‌ی گریل هم دارد که کاربرد آن برای سرخ کردن یا گریل کردن مواد غذایی است. جنس بدنه‌اش از پلاستیک است.

این ساندویچ ساز دو چراغ دارد. یکی قرمز و دیگری یکی زرد که وقتی به برق می‌زنید اول چراغ قرمز آن روشن می‌شود و با توجه به زمان پیش فرض آن بعد از مدتی چراغ زرد آن نیز روشن می‌شود. روی ساندویچ ساز قسمتی دارد که به صورت E شکل است که این در واقع بزرگ و‌ کوچک می‌شود. این برای زمانی هم هست که وقتی نان درون آن قرار می‌دهید قطرش بیشتر شود و برای اینکه به آن فشار نیاد این حالت را تعبیه کردند که بسیاز  راحت تکان می‌خورد.

کلترنیک مدل stwa 3670

طراحی کارتن بسیار مناسب است. دارای گارانتی از شرکت سیما است که صرفا خدمات هست. المنت کلترنیک حالت لوله‌ای دارد. یکی از صفحات کلترنیک وافل ساز است که خیلی طرفدار دارد. صفحه‌ی بعدی برای اسنک است که مثل پارس خزر چهار اسنک کوچیک را درست میکند. دیگر هم صفحه گریل آن است. جنس بدنه آن ترکیب پلاستیک و استیل است که روی استیل آن جای دست نمی‌ماند و فقط کمی رد آن باقی می‌ماند. وقتی که به برق وصل می کنید، دو چراغ ساندویچ ساز همزمان روشن می‌شود. قفل این ساندویچ ساز حالت شل دارد به این علت که وقتی در ساندویچ ساز غذا و نان و قرار می‌دهید به آن فشار نیاید.

جمع بندی

اولین نکته که برای خیلی از افراد مهم هست وافل ساز است ساندویچ ساز کلترنیک دارد و پارس خزر ندارد. دومین نکته توان کلترنیک است که 800 وات و  پارس خزر 720 تا 880 وات است. اما وقتی ما به برق متصل کردیم کلترنیک خیلی زودتر گرم شد. سومین نکته جنس صفحات است که برای کلترنیک خیلی بهتر است. چهارمین نکته این است که وسایلی که با گرما کار می‌کنند معمولا بهتر است که رنگ‌شان مشکی باشد، چون سفید ممکن است که بعد از مدتی زرد شود. اما پارس خزر رنگ مشکی هم دارد. نکته آخر نیز در مورد طول سیم است که برای پارس خزر بلندتر است و یک مزیتی که پارس خزر دارد یک حالت فنر مانند دارد که این باعث می‌شود که به در دستگاه فشار وارد نشود. ولی کلترنیک این امکان رو ندارد.

اخرین مطلب قیمت دستگاه‌ها هست که کلترنیک حدود یک میلیون و هشتصد تا یک میلیون و نهصده هزار تومان است. پارس خزر نیز حدود ششصد و پنجاه تا هفتصد هزار تومان است.


بیش از یک مورد را برای مقایسه انتخاب کنید.